Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mandelblomsdoft...

 

i mandelblomsdoftens tätnad
lindras längtan
när ögat silar strålar
genom rosa blombladssfär

en plågsam smärta
i vårlig grönska
när sol bak molnen göms
och rosa prakt mister sin nyans

då gråter stammen
av sorglig reva
från sågens vassaste tandarad
och sen flyktar molnet och sol berör

och plågan lindras
när längtan värmes
av strålar som alltid ger välbehag
och glädjer hjärtat med röda stråk

 

(c) tk.

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-21 09:06



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Mandelblomsdoftande
text i fint berättat slag
den som mandelblomsdoft
detta gillade jag!
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra