Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömjul



att få luta huvudet på din axel och flukta på "A Clockwork Orange"

det är drömmen










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-21 09:30



Bookmark and Share


  Baystream
haha, hmm... jag gillar dina ord - och ja, filmen är bra. men inte så vidare jul. Hehe...
2011-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Bra filmval.
Min drömjul är ingen jul alls.
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP