Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KristMasCarol



du har makt över mig
i portar och gångar svävar din ande
alltid i min kammare -

mitt hjärta
mitt ombonade sovrum
i vinröd sammet

din vassa tunga
din hetta - liksom

din svävande ande och allt det där

men

vad fan gör jag egentligen
ingenting
tingeling
ingenting


jag svävar omkring
väntar på något
medans din ande
svävar över mig

och du
är inte gud

du är människa
du är tomte

du är nisse


fantasin
spelar dig ett spratt
din ande svävar över mig

jag får inte luft
jag väntar på något

istället för att sväva med dig

i fantasin








Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-21 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP