Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oh hoh sentään..

on se kuulkaa ollu kummallinen päivä tänäänkin, ensin piti hoitaa jalkoja mutta kaikki halus eniten seelavoordia,,, viimenen toi kiiviä niin sen ei tarttenu maksaa jalkakylvystä....

kun tulin kotia niin oli yks ukko määkimäs portilla, ..ilmotustaululla on ollu lappu että ne siivoo ton kellarin kollektiivisesti, että kaikki mitä ei ole merkattu viärään pois,,,, mutta nei halunnukaan viärä sitä mitä EI ollu merkattu,,, ne vei vaan sen merkatun monarkin .... mää sanoin niille että kyllä mä voin viärä loputkin kirpputorille mutta te tuatte sitten sen monarkin takasin kun se oli kerran merkattu,,, ja minäkin olen merkattu,,, että tämä on niinku tupla tai kuitti ilman kuittii....

kaikki vaan töihin ja etenkin kunnallistyäntekijät, tämä maa ei ole lepokoti eres halvaantuneille eikä eläkeläisille, kuuntele sisäistä kasvattajaasi ja ryhry töihin vaan taas,,,,,

muuten oli se vaan ihmeellistä toi kolmiyhteys,,,vähän kun räävyin siin rapulla siitä monarkista ja panin sitten tiatokoneen päälle niin johan pani kirjottaen ulos sen monarkin kuvan siitä tiatokoneesta,,,,uuno turhapuron näköinen sanoisin,,, taitaa olla suaraan siältä merijalkaväestä tuatu....vaikka mää olen kyllä aikonu sanoa sille ettei sen tarvi tulla ennen kuin omena on kokonainen jalkovälissä....ei täällä ole ennenkään pualikkaista välitetty...eikä pubisrenkaista....

nyt täytyy mennä kuulkaas käyttämään teetä että saaraan lisää simaa kun lumisare ei ole viäläkään loppunu ja selkä on kipeä...

se eilinen viini palo muuten heti kättelyssä pohjaan ja kaikki kolme nukuimme kello kahreksaan asti illalla.....


rati riti ralla... tuli talvihallla ... tuli metsän tuiskuloista,, meriväen metkuloista...
minnekkä se viepi ... ota tuo sieni....




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-21 13:54



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Hauskaa että kirjoitat murteella. Sitä on ihana lukea! Mistä päin Suomea olet kotoisin?
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP