Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sån dag...valken for...eller var de falken...

först var det en korsförhör när jag försökte klippa naglar.... det blev så intensivt att jag var tvungen att skicka hem han till slut,,, tack och lov han gick själv...

brände lite vin här i går kväll när vi alla somnade,,, då har vi brukat julglöggen också...stark doft hela kvällen.... och magen fick vila....

idag hade jag kung bore på borten när jag kom hem,,, han kom med sin hustraktor och sa att de ska inte bära ut mitt rate från källarn ,,,,fast det står på kollektivavtalet att de skulle städa bort allt som vi boende ville... men de ville ta bort alla märkta cycklar i stället... så får se om de kommer med monarken tillbaks eller inte,,, eller ska jag kanske göra en anmälan till polisen att traktoristen har stulit cycklar på jobbet igen.... hoh hoija jaa... det finns cycklar överallt ...vad kan det betyda.... jag tror LO hade rätt när han pratade om att det finns tecken på att någonting håller på att hända.... tiärä häntä, hän se ei ainakaan ole....



korsförhör = körsbär = ernst k.

själavård = hylkeiden hoitosuunnitelma, norpproggrammet

bränna julglögg = koka själv, hembränning

cyckel = puckel på vägen

rai riitia sallalla on hallalla...




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-21 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP