Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lorun loppu ...?slut på sagan ?

du är så vacker i mina ögon

jag klämmer dig ihjäl väl snart

håll dig borta

jag har en kolta

jag tål ej mer

jag ej dig ser



sää olet kaunokaise-eni uunoni armaani..

en sua voi kososkaan ma uu-uu--unhottaaa

sinä kaiketi haihru pois....

en suuuaaa voi minä uu- uu-unhottaaa

sä pian jo juakse pois....


tra la laa.... ha- ar -haa


saarnat otetaan toisen kerran jos tulee terveenpaperit näppiin ja tyäehtosopimus... muuten saatte kuunnella sitä sisäistä ääntä joka on tietty jokaisen ihan oma henkilökohtainen suunnitelma....




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-21 14:45



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Underbar! Ihana!
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP