Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jumalan lapsi * guds barn


som Guds barn kan man inte planera särskilt mycket i förväg,

allting bara händer....i väntans tider...




antaa olla ne suuret suunnitelmat jo, jos jokainen tekee työnsä sisäisen koulutusohjelmansa mukaisesti niin kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu...




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-21 15:03



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
ihannii...
2011-12-21

  Seglaren
Jopsin kroksinnulän.
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP