Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nuet 20111221

 

 

Nu känns det som

att jag inte ens är släkt med mina egna barn.

Har tagit på mig min Norge-halsband 

ringen till det högra ringfingret

till bergen.....

 

"desiblå#... my baby I miss you




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2011-12-21 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP