Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erotik från en kokbok.

Låt mig knåda
dina
väl formande
väl smorda
bröst

Låt mig värma
mina
råa fingrar
mellan dina
varma
blygdläppar

Låt mig forma
din kropp
i kreativa
ställningar

Låt mig röra
dina veganska
läppar




Fri vers av BitterFittan
Läst 552 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-21 17:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker poesi:)
2016-06-17

  lodjuret/seglare VIP
Ibland då det kliar i öronens snäckor och lillfingret vågar sig dit, kommer någon förbi och påstår att lillfingret är en sådan där erotisk zon.
2015-07-05

  lodjuret/seglare VIP
Den kokboken väntar vi alla på
att komma ut i bokhandeln
2012-03-10

  Lorenzolars
fint
2012-01-04

    lory
mmmmm gilllar
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

BitterFittan
BitterFittan