Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21/12 2011, Kære dagbog

Det altsammen kom i vinden i dag
hele livet, helt uden ord
mit liv.

I dag tog jeg afsked i mit hjerte
til hans liv, stille og uden ord.

Jeg vil leve mit eget liv
det er mit valg
at lukke døren.

En ny dør er åbnet i vinden i dag.


Jeg kan mærke forandringens vind
nye krafter i min sjæl

Det altsammen kom i dag
hele livet, uden ord
mit fremtidige liv.




Fri vers av Luciann Khan
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-21 21:05



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
en fin stark text (även om jag inte är så bra på danska)

den känns kraftfull och bestämd, men ändå mjuk.
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Luciann Khan
Luciann Khan