Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjunker


Sjunker sakta
sjunker djupt
når snart bottnen
där kylan rår

får inte luft
det svindlar
allt svartnar


när man tappar taget
om livet.




Övriga genrer av Idun 1
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-01-18 20:49



Bookmark and Share


  Fale Bure VIP
Huvaligen........
2006-01-19

    ej medlem längre
Känner igen den känslan,
väl beskrivet
2006-01-19

  noname_realmind
Vet hur det känns... Men på något magiskt sätt lyfter livet upp en igen! Ibland fortare än man tror.
2006-01-18

    Cajsa
Så kan det kännas! Jättebra skrivet!
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1