Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (halka)...

 

låg sol bländar oss

reflekterar solkatter

däckspinnarhalka

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-22 07:32



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
Här gäller det att vara försiktig!
Fin nutida vardagshaiku.

Julkram
Hälsning
Kjell
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra