Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostig



fälten
rådjuren
hararna

en film noir
svartvitt landskap

frostigt täcke
dimman låter vindkraftverken sväva

vinkar adjö
knyter an
ögonblicket

till morgonen








Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-22 08:42



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
en underbar dikt! som en liten film över ett ögonblick.
nu utmanar jag dig. i varför du skriver.
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP