Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utmanad av min vän stenen


Jag. Skriver för att; (II)




det är så
att vissa saker ej går att undertrycka
somliga saker vill höras
en del är obekväma i ditt öra
och jag har ingen makt
jag bara ser på,
hur mina fingrar far över fälten
av svartvita bokstäver, tangenter
en vacker melodisk visa
en skräckfylld horror
drypande melankoli
med kniven mot strupen
på kanten av stupet
med sinnet i uppror
mot makten och folket
mot orätt i mitt hjärta
sorg och smärta
när du sviker en vän
förlorar din själ
sprättar upp ditt hjärta
stegrar i hypomani

försjunken,


poeten säger aldrig stopp

det gör dikten













Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-22 09:10



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
otroligt bra. helt suveränt. vetnt mer att säga i stunden
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP