Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg




I tystnadens dunkel


är det alltid lite svårare


att inse att det man upplever


är inget mindre än Livet




Fri vers av filharmoniker
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-22 16:55



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra diktat.
Funderar ang sista raden, för att förstärka kopplingen till sorg, som ju är din rubrik, så kanske du kan skriva "är inget mer än Livet" istället för "är inget mindre än Livet". Om jag ska säga nåt lite konstruktivt med. :)
2013-11-11

  Johan Bergstjärna VIP
Sant, bra!
2012-06-22

    ej medlem längre
du skriver väldigt, väldigt bra. tack för att vi får ta del av dessa texter.
2012-02-02

  Fru Intighet
Fint.
2011-12-25

  Celticgirl VIP
intressant titel :)
2011-12-24

  Teresia Ridell
Klockrent ! Gillas !!
2011-12-22

    Anneli A
Kort och gott kanon bra!
2011-12-22

    svarta ängeln
Helt fantastisk...rös av att läsa detta!
2011-12-22

    tehdog
ah!
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

filharmoniker
filharmoniker