Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blinda tilltag

jag har rest långt för en trappas skull
och några rum
ditt löfte ligger platt kvar på marken
där du gav mig det




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-22 19:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Dina ord berör
2011-12-22

  Ninananonia VIP
Berörande platt..
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling