Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinnanden



jag saknar
jag saknar dig så

du som dog
ifrån mig
gick

iväg

åkte,
ner över fälten

försvann i en tom sfär

lyssnade
efter dig
den natten

din signal
dina ord

jag ville tala

smeka dig
med orden
från min mun

till din

min kära









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-22 20:07



Bookmark and Share


  PPQ
så skimrande vackert
2011-12-23

    ej medlem längre
En sorgmodig dikt som känns! Fin.
2011-12-23

    ej medlem längre
Skimrande vackra ord.
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP