Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskrosbarn

jag skulle ge dig allt
men skulle ta allting i från dig för egen vinning
det kan låta falskt men det är ärligt sagt
jag älskar dig jag hatar dig

att bli tokig är något för dom rika
jag älskar dig jag hatar dig

du kan tala högre än mig
det spelar ingen roll
du kan bjuda på mer
det gör mig inget
det kan verka bittert men så är det inte
jag älskar dig jag hatar dig

det regnar här
det är iskallt här
det mörknar här
och det tär
lova och svär
att det kan bli bättre än såhär
jag älskar dig jag hatar dig




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-22 20:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket berörande
2011-12-22

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling