Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nå, en stund



droppar försvinner
kommer
rinner

en hög ton dånar länge
vindkraftverken
kvarnarna

vält jord, rådjur
de små
hararna


Lyssna, de droppar av
liv


fälten, hela vägen
säden
sommaren
tystnaden

skvalar, rinner
fryser
halkar iväg

kommer
försvinner

varar så länge















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-22 21:14



Bookmark and Share


  PPQ
vilka bilder du målar upp med dina ord
2011-12-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP