Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om



om minus skulle vara plus

tror ni verkligen att minuspengarna

finns någonstans.... ha ha

det är ingen som har dom.....

finns bara slöhet i dagens läge

illusionskulisser som byggs med minuspengar

minuspengar blir man sjuk av

både du och jag


vem är du


vem är jag



var finns din och min minuspension ?


minus är vägen till Gudsrike.....

till tredimensionella TV sändningar

behövs ingen teknik till det

behövs bara minus....

nu vet ni det...



jag behöver ingen TV

jag har haft storskärm


när det behövdes.....

såg jag Israel med snöflingorna

via Dolorosa

för två år sedan

min Golgata

din Golgata


jag har lidit för din skull

du kanske lider för min skull...

vem vet... bara Han

som ger mig smärtan

min Gud

min frälsare

jag förstår mer och mer

att inte du heller ler




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2011-12-22 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP