Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad gör inte en människa för pengarnas skull

när allt är över

sitter jag höger

och vi står där

med börsen ...utan familj

jag ska döma och dela ut pengarna...

men jag vill inte döma någon

det är mitt problem..

hela sommarn har jag kastat stenar

och letat svar

svaret är FÖRSTÅELSE

förståelse för dig och mig

det finns ingen återvändo till kärleken

mellan människor utan förståelse

och det är så fint med ditt röda hår och ormarna..



vem har vi då...

Inge....

var är du nu...

kylskåpet älskling i kylskåpet...

jag kan stanna två år om du vill

sen föds jag på nytt...på minus sidan...

vänster ...var det då väl....knappen på diskmaskinen alltså



ooh Rescator... var är du med ditt skepp

jag vill följa med ändå...utan slantar

vi kan leva på rötter och håning....




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2011-12-22 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP