Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kumma juttu, konstigheter..


tre-enighet


vad är det då , frågar barnet

hyss,,, det är du inte alls

mogen för med ditt barnasinne

och har du gjort det ... gör inte om det

falla äpplet falla

så här ska DU TRALLA

rati riti ralla...

min är denna tralla

kom från lappträskens vik

bär på en liten ,liten sik

rati riti ralla

min är Han riti tralla..











kolmiyhteys


mitä on kolmiyhteys kysyy lapsi

hyss, sitä sinun ei vielä lainkaan

tarvitse tietää lapseni

ja jos olet tehnyt Sitä ...

niin unohda se

minulla on parempaa tiedossa sinulle

langeta lapseni langeta

langeta helmoihini sinun pitää

ensin ja kauan,,,koko talven jauhan

Lapinlahden kaukalosta

kummipojan kainalosta

tämän sinä löydät

poissa oli köyhät




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2011-12-23 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP