Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett och annat... ja varsinkin sitä kahtatoista..

trefalldighet, tre-enighet, trefyndighet, tresyndighet, tremyndighet, trerummare i ensamhet... och så tvärtom igen och tillbaks o.s.v.





kolminaisuus, kolmiyhteys, kolmen kopla, kolmenkirous, kolmenkarkaus, kolmio yksiössä ...erestakas niin kauan ku pumppu kestää ja sitten proteesi..







kuusi on meidän numero hmm... jos kolme kertaa kuusi on kahreksantoista niin sitten ei viäläkään riitä se soppa.....ehkäpä laskin väärin.... juu ehkä yksi sittenkin oli sisällä vai oliko se ulkona... en tiärä sitäkään viälä...tairan olla ylikypsä tähän soppaan.. vai oliko se hän ..87.... se on varmasti se säker keli (seroquel), se oli sen veli.. eikun peli... ei sitä oikein löytyny .. ettenpå tota nyt sitten tiärä... whiskey soppaa.. pojat heillä kokkaa....kunnon munat veessä...ei tule onni reessä...


sypressit kutsuu juu (syprexa) tule mun kanssa jo häxa.... just det ...se on anoppi, tai sitten se voi olla toi superextra, nii... se on jo mulla ollu kauan.... meillä on se kolmiloiske,,, että saaraan noi kalat tonne veteen...

siis mulle seroquel ja anopille syprexa.... älkää nyt pojat sekottako niitä lääkkeitä enää , eihän tässä mummut ikinä pääse naamiaisiin ku te toheloitte noitten noitavainojen kanssa...

KammoMillaa vaan teille itelle kans niin kyllä tästä vielä sopulit rupee syntymään Lapissakin sano....minulla ainakin on kolmiyhtenäisyyden kieltolaki
vaimon kautta koiran kanssa sanoo Uuno Filourbäck.... murha tiedossa taas...hm...jääkappiin lisää lihoja... ha ha haa


Pirhjooo kuinka kauan toi Taake saa olla nukutettuna?.... ei koskaan, ei koskaan me ollaan menossa kalaan tunturihuipulle sen kanssa nyt kohta alahärmään kivimiehen kanssa jokapojan lapiomies kainalossa,, kun se kuulemma haluaa kunnalle töihin,,mrhh....mrhhh Jaha taas se on saanu vai...

no,,, minä tarjoon sitten koko laakille kans... että kerran viälä pojaat että saaraan luukku löyttymään... joulunpyyhiksi....ja uunille vaan tästä ja pojat pankolle !




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2011-12-23 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP