Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hide and never been seeked(i min värld. I er värld Sought)

En människa är så bra på att gömma sig.
Och låta sina känslor ta över.
Jag önskar att jag återigen kunde få uppleva vad känslor är.
För rädslor kan bedöva alla brutna ben i livet.
Till ett slut där man tror att det här är allt.
Allt vad livet ger.
Och en liten björntjänst gör någon glad, kanske, möjligtvis. Perhaps.


Jag har gömt mig för mig själv.
I tron om att om jag ändå visade, att det inte skulle vara nog.
Och jag har gömt mig.
För jag bara vill bli funnen.
En klen tröst av någon.
Men jag är inte prissatt.

Gömmer mig ändå.
Rädd för kärlek. Rädd för känslor, rädd för att inte duga.

Men jag gömmer mig för mig själv.
För att bli funnen.

Kanske tror jag då.
En dag kanske jag vågar tro.

På känslor igen.
När de slutar att göra förbannat ont.
När de slutar ge mig förtvivlan.

Jag gömmer mig ändå.
För mig själv.

(Tills jag finner bättre svar)




Fri vers av gurkmupp VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-23 07:38



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Du har ingen anledning till att gömma dig egentligen.
Å andra sidan, du är en skatt och sådana göms ofta undan.
Bara den som verkligen vill och är villig att kämpa, finner den (dig).
2011-12-23
  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP