Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ett torn

det gick en kår genom systemet
skogens vilda apparat sköljs ren och fin
bäcken tar emot en kropp som fallit i sömn




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-23 09:39



Bookmark and Share


    Anneli A
Mycket bra!
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling