Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande döda

Levande döda
vi vandrar omkring

Som levande föda
åt storslagna svin

Hyllad och ärad
blir den som når fram

genom jakten och makten
kamoflerad som lamm

Var vaksam i ögat
se dig ständigt omkring

framåt och bakåt
åt sidor, i en ring

Och visa så förnämligt
ditt obundna revir

Där friden ska råda
om ännu så shir




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 291 gånger
Publicerad 2011-12-23 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna