Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till freds

trädtoppen svajar
jag ser den
jag är så nära den
jag kommer aldrig att nå den
så jag nöjer mig med att vara här i närheten
av kronan som lugnar mig
just som jag nås av ett välmående




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-23 15:21



Bookmark and Share


    Anneli A
Härlig känsla jag får när jag läser!
2011-12-24

  anits VIP
Fina tänkvärda rader
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling