Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repris




Magiskt ( Mitt bidrag till julstugan)

Över frusna sjöar och gnistrande skönhet går mina blickar

Midnattsblå är himlen som bäddar in natten i stjärnor

Ljuslyktor slår sitt ljus över tjock is, det glimmar mot

sjöars djup

I din varma andedräkt ser jag ord, som bildar underbara sagor

Om iskristallers magi och tomtens existens

Snöflingors virvlande mot röd kind leker, kittlar.. Mot skyn

och evigheten åker jag släde

Nedbäddad i värme och vaggad i dina sagors trygghet..

Julens magiska tid lever i mitt sinne

Trollar fram skatter och ger mig tillbaka min barndoms minnen




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-23 15:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint! :) GOD JUL
2011-12-24

  PPQ
Underbart god jul
2011-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish