Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potential space




Gå förbi mellanrummet
ge allt samma utrymme

Avlägsna det skumma
slå på helljuset

Lägg det hudlösa åt sidan
glöm att vagt antyda

Kör över nyanserna
skär bort och skala av

Kränk gyllene snittet
blunda för balansen

Bryt udden av gråkilen
se livet svart eller vitt

Gör öronen mindre analoga
ögonen mer digitala

Strunta i pauserna
lämna ingen undrande

Fyll ut alla ytor
dekorera tomheten

Låt ridån falla
innan upplösningen

Betona det monotona
blockera omväxlingen

Bortse från rytmiken
så dödar du dynamiken.








Fri vers av Eric Grimstad
Läst 146 gånger
Publicerad 2011-12-23 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric Grimstad