Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul Peter

En dag i livet kom han in i mitt liv
Mannen med det största hjärtat av alla
Det gick inte att motstå hans bestämda kliv
Eller hans hämningslösa uppriktighet som fick mig att falla

En ärlighet jag sällan skådat, ja det har han
Han möter din blick då han pratar
Det är bara dom som talar sanning som kan
Min barriär jag hade jag nu ratar

Han hade koden, den som öppnade mitt hjärta
Det jag så omsorgsfullt hade murat in
Sen klev han in helt naturligt inte helt utan smärta
och rörde runt också i hjärnan min

Varje morgon när vi vaknar
jag ett stort leende kan se
Jag dig efter fem minuter saknar
och vill att du ska följa me.

Äntligen min fina Peter och blivande man
svårhittad som en nål i en höstack
Har jag hittat den finaste, ja jag högsta vinsten vann
Jag nu till hela universum vill säga TACK!







Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-01 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt