Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommer ni inte i gång som jag så rekommenderar jag el-behandling istället för mediciner,,, jag vet inte hur det går till men man är sövd i alla fall...så man vet inget men det har hjälpt mig att tänka....inte bara svälja...


ordbok,,,, och tilläggstankar

själslig är kanske känslig

själslig har uppfostran med sig, häxeriet, den så kallade djävulen är kokerskan


inom psykiatrin hamnar de kännsligare personerna, de som inte vågar gå till kyrkan, de så kallade boarderliners,,,, vet inte vilken sida jag ska välja,,,, då kan man starta eget om man inte har det redan,, juu det är det som heter jojo,,, juujuu,, snart älskling snart,,,jag går och parar mig i tvättstugan...tvätt-ex...hur tvättar man rutiga skjortor med olika färger på...? vågar inte gifta mig med en sån.... Hm..... måste byta län ...skånemejeriet...
hoppa ta pilsner,,, mikko ville ha pilsan hemma... han är i krogarna,,,,inte meeera lera, jag är en sand - människa ... sannn Pirjo sanninga, ooh sannikka oh sannikka, ... sa kulta lumpeenkukka



Slutplädering: Så länge vi vill äta/svälja kött och ägg, betyder det att vi måste jobba .... men om vi behöver eller kan betala skatt om vi ändå inte får någon sjukvård eller pension efter trettio-fyrttio-årsarbete,,, det tycker jag låter lite konstigt med de vägar och underhåll /underhållning vi har här i Örnsköldsvik... Flytta hit... här finns det dubbelt med bostäder... alla familjer är redan särade från varandra,,,, bara att flytta ihop med någon på en gång, den rätta mottagaren förstås.... och de andra är bara roliga kompisar, det har inget med sex eller pengar att göra...

Kyrkan kan vara öppet dygnet runt, det hänger en päls där som man kan ha på golvet om man vill sova över..

Psykiatrin är egentligen en klosterverksamhet,,, jag tycker bara att de skulle uppskatta mera naturmedicin i stället för kemikalier i för stora doser.
Och framför allt låt människan få sova så mycket Hon eller Han behöver när man är helt enkelt helt slut på alla sätt som jag var när jag hamnade där.

Yours sincerely Birgith Desiré




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2011-12-24 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP