Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
meänkieli, meijän kieli, svenska är ryggraden till alla språk sägs det... Hur skulle en norsk finne kunna skriva på svenska,,, ja ,,det är ju omöjligt det, i alla fall på ett språk... språk ? = s(uper) pr -åk


nettipastori - nättipastori

Juu mie viihyn netti pastorina ja mie oon tullu nätimmäksikin viimeaikoina kun jätin sen lihan ja turhan pullansyönnin pois...

Ja kun mie sain kuulla sen suuren sirkan sirkuttavan radiossa niin jopas rupes
rakkauen haava paranemmaan, mutta kyllä mie sentään meen mielummin naimisiin sen pienemmän vaihtoehron kanssa jonka kanssa me ollan jo vähän kopeloitu... minä en tykkää tommosista kopeloinneist erkki , ettäs tiärät ... se on sormet pois tästä akasta,,, se olen vain minä joka kosken jos koskee... tällä tasolla ei enää ole sivusiippoja ettäs tiärätte... eikä ainakaan minkäänlaista rahastusta,,, mennään vaan kaikki toria raivaamaan kesällä , laitetaan sinne kalanmyyjä jotta nährään jos kalansyäjiä viälä riittää ja katsotaan sitten kuka käskee ja kuka korjaa vai oliko se nyt areena kun örnsköldsvikissä on välitysmajana, sinne vaan telttailemaan, siellä on hyvä merinäköala, oma fyyri ja vessat lähellä parkkeerausmahrollisuutta.... blocket, mötesplatsen, lokus, e-kontakt, b-kontakt, c- kontakt,,,,, välj själv ...


Undrar vad valet betyder....? valettu ? gjutet juu ...yksi viälä neiti... ja näille kahrelle tässä viäressä kanssa.... en till .....till hela laget, en till i laget som vill spela hockey,,, ja det är han som är i laget redan, städgalningen,,, och det är inte jag som ni vet,,, jag är botad på det område,,,men jag kan insjukna igen


Mitä kieltä ...meijän kieltä sano,,,, otetaan sitä mitä sattuu olemaan tarjolla

Varför språk.. vi tar tysta veckan.... vi tar emot det som kommer och sen översätter var och en på det sättet som det råkar uppenbara sig...ger högsta resultat...

Hrrmm.... då kommer vi in till doping,,, om man inte doppar i kyrkan kan man köpa svart på torget med allvarliga följder,,man kan nå atlethiuskropp.... man kan nå så bra resultat att man blir en stor hoppa och då vågar man inte gå på gatan mera... då ska man åka limousine,,, lim you sinne,,, limmarre som dom säger,, limmar på alla tjejer/killar.... vi måste avskaffa limosinerna,,, Hrrrm ,,, var äro min Porsche.....den röda....jag är trött på silverglansen....

Vad vill du nu stor hoppa ? Jag vill leva för stunden med min älskade, och inte haasta riita..

Jag vill gå i skolan också....


Birkenau,,,,, mjauu,, tolka som ni vill.... Karikoivu, mie olen kivi vedessäsi hoppa, kari edessäsi poppa = rakastan huumoria, hyvää mieltä, sitä saan sulta, oothan mun kulta,, ootha sie?
Vitsord är Inge bra på,... han ger dig vinge....han skälver än....




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-24 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP