Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår Jul



det var morgon som vanligt med kaffe, medicin och cig
vi började dagen med en zombiefilm

jag satt upp de första timmarna
när du började surfa, halvvägs in i filmen
lutade jag mig tillbaks
sjönk ner i soffans midvinterblå manchester

jag kysste din profil
sjöng en sång
I want brain
såg på dig

så gick jag förbi
lade armarna runt din hals
snusade dig hårt i nacken, min man
du är min

behövs det något mera?












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-24 09:43



Bookmark and Share


  PPQ
underbar läsning god jul:D
2011-12-24

    Birgersdotter VIP
Härlig..känner man så -då är det underbart
2011-12-24

    ej medlem längre
Härligt!
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP