Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
joo ,,, om man nu råkar dö under den här behandlingen eller taistelu(baddminton in Winschester Abbey)... då kommer man till djävulenn ( Gävle,,, i alla fall i Gävleborgslän, och då har man fått sitt slott, eller dragit sin lott, säger Lottentott)


varför just fotvård

Undrar ni varför jag är fotvårdare,,, juu då är man närmast jorden, jalat maassa sanotaan Suomessa.. jordanien kontakt, helig makt.


Och när man säger högt det här som jag nu skriver... då brukar man säga att personen är senil,,då kan hon/han eventuellt stängas in i Biskopan på gården,, se Niilen, stäng hon in i klostret, nej det behövs inte hon gick på toan själv och gör kiss-terapi... men frukta inte/lukta inte ,,,hon kommer snart tillbaka och skriver lite mer hosianna sagor för bipolära individer, som vill bli helade, och då kan de bli ledare och få diagnosen ADHD, administrativ heders doktorand, med fortsatt njursjukdom och hundledarkurs...


Jag tror att jag har fått en ny diagnos ADHA administrativhedersaktiverare..
läs terapeut...i olika ämnen... uppenbarar sig alltid oanmält, extremt osocial individ , får kallas Lydia , om hon lånar din käpp vikarierar hon för Olga som är hennes mamma på låtsas vissa dagar när det passar henne i buren(0lga hon är extremt rädd för bananer och apornas återfall/överfall).Hon bär sitt ägg med heder. Sitter vanligtvis( när solen faller ), i sin bur på Högholmen och ler
förstående till de simpanser som väntar sig (siig)växa siig stor...men som återfår sitt ursprunliga lopp/kropp ändå..Han är räddad, återfås mot betalning i cashivirus, det nya viruset som får de här texterna snart att försvinna eller vinna.....

hosianna = huusi anna, anna huusi , svensk hosta, sv influenza(svinkoppor i lungorna, kan även vara så kallad tuberkkel= tuu perkele takasin, kom tillbakavirus)





Fri vers av Pirjo VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-24 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP