Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårburen kärlek



jag älskar men det gör ont
kan jag inte bara hata
stunder
av tvekan

helvete, jag blir grön i synen
min svartsjuka är fatal
min kärlek,
mitt hat
skralt

är det inte lättare utan smärtan som river
i ögonen, svider av sjuka
kärlek som biter in i själen
hata, kan vara lättare

helvete jag älskar och det gör så ont
den smärtan när du inte är här
jag inte där
jag kunde hata med dessa dunkande tårar

men jag vet att jag är kär














Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-24 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP