Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogspromenad.

På en skogspromenad, grått blött och ruggigt kallt, där kylan är dubbel, som en begravning i novemberrusk, hjärnan är den som leder vägen mot ödemark, och röster med fientlig ton, men ännu lever hoppet för kroppen med en trasig själ som motvilligt och trött följer sin bödel, kanske spelar den teater för endast likgiltighet märks där inga andra känslor längre ses, släpper taget låter det oundvikliga att ske.




Fri vers av TobbeTooMuch
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-25 00:13

Författaren TobbeTooMuch gick bort 2018. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TobbeTooMuch
TobbeTooMuch