Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig

För sent att fördriva förtvivlan, för oförstådd och för övrigt för alltid förnekad, förnedrad. Försvinner dessförinnan, förändras varje timme, förgiftar erat sinne, föreskriver förtal som förlåtelse, förstärker för många förhastade minnen. Förstärker förskräckt den förbaskade gråten, föråldrad förmåga jag för tillfället låter mig själv förälska mig i. Förvrängd komedi, ett förfalskat försök, jag för er bakom ljuset. Förolämpade just det jag förut förnekade, för jag försäger diffust självförvållad abuse. Förbereder just nu förolämpande ljus, jag ger distraherar. Förhörd, kontrollerad och förbannat förstörd. Försöker förmedla till vem som än hör. Men analyserar tills jag konstaterar - förfallet är mer än förväntat, stagnerat, förenklad förklaring, förslappad och galen, för med sig fördubblat försäkringsbelopp att förnekas, försvinna, förtränga, försluta mig mera.

Förtär och förblöd, jag föraktar mitt förspel till försöken att dö. Förmår mig aldrig förverkliga min önskan om att topprestera. Borde inte skriva mera, förlorar mig i konsten som jag förut förmådde formulera. Första halvan tid fördriven, förvriden förväntan och i den att hämta förlamning, förhindra en varning försent för att slippa stagnera. Försöker briljera mera, jag vet att jag stör, irriterar planlöst, frustrerar, berör, stressinhalerar, hatar mig mera. Slash, slash: ignorera.




Fri vers (Spoken word/Slam) av PanicPicnic
Läst 407 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-25 12:26



Bookmark and Share


  DanSan
***********************************

Jämrar vilket ös och tryck i orden . . .
men det känns tufft panikångest och
däremellan sprittande ilska som du har
fångat på ett bra sätt i högt tempo!

**********************************
2011-12-25

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

PanicPicnic
PanicPicnic