Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag haft liggande ett tag. Vill skriva mer igen. Men livet kommer i vägen.


Dubbelsidig vuxenhet

Att skriva dikter är såna tonårsfasoner
Och det är dags att växa upp om ett tag
Fördela känslorna i dagsransorner
En dosett märkt "måndag - tag 2st lagom nöjd med livet till morgonen"
Och var sen nöjd med tidsfördrivet, och om igen
Börja om igen precis likadant som dagen innan,
men dessförinnan ta tid att minnas
den enkla tiden

Aj.

Men så blir jag nostalgisk.
Metoder och taktiker, raggningsrepliker och härskartekniker

Jag samlar vuxenpoäng i en app från android market
Jag sitter klistrad framför tv:n när snön ligger vit på taket

Studerar konsten att älta,
och klärvojant unviker kommande smärtor
som om de redan fanns
Repeat.




Fri vers (Fri form) av PanicPicnic
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-01 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PanicPicnic
PanicPicnic