Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonen Kevin är hemma över jul:) Han studerar i Norrköping och kommer inte hem så ofta. Skönt att vakna o veta att han sover i sin säng<3




Lille pojk. Skönt att ha dig hemma

Jag gläntar på dörren. Lampans röda sken ligger sömnigt över dina sovande ögon

Det ligger moderskärlek i mitt bröst. Stolthet över att du är min

Hemmet känns helt när du äntligen är hemma. Jag får rå om dig

Snart är du vuxen. Åren går så fort. Men i julens tid är du liten

Med ett barns glädje spelande, glittrande i din blick. Jag ler

Inget annat kan kännas mer rätt. Helheten. Nu när du är hemma





Fri vers av Nina Nightwish
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-25 12:50



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en text som väl förmedlar en moders stolthet och kärlek, tycker om den tanken, den poesin, ja !
2011-12-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut då de
kära är nära
då faller alla
pusselbitar på
plats och seglen
fylls med glädjens
underbaraste seglats!
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish