Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot julnattens vila

Skavda tankar mot dagen. Oreda i ett trassel mot trötthet

Glömmer halva ord i konsten att lyssna

Stirrar efter lugnet i mitt bröst. Tomheten speglar sig

Oron sitter under revbenets båge. Bränner hål i väntan

Väntan på friden mot julnattens djupblå mörker

I ljuslågans sken föds äntligen lugnet. Vaggar stillheten





Fri vers av Nina Nightwish
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-25 13:06



Bookmark and Share


  Ronny Berk
finstämda tankar i natten, en ljusets och stillhetens poesi, likasom tomhetens och mörkrets
2011-12-29

    lory
vackert
2011-12-25

    ej medlem längre
Vackert om en annan sorts längtan
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish