Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tänkte förklara mig.

Jag är en sextonåring med hippieambitioner. Jag är en aktiv ung vänster människa med en kärlek för katter. Kallar mig själv för indiepopnörd, bitterfitta och skrivare. Jag är en sån där människa som har ljusstaken stående i fönstret året om. För den är ju faktiskt väldigt fin. Klädstilen är förvirrad men 70 och 90tal är favoriterna. Min favorit hobby är att klaga på moderater, eller kapitalistsvin som jag brukar kalla dom. När jag inte sitter i ett hörn och tycker synd om mig själv brukar jag försöka se en och annan konsert, klappa katten, käka massa mat, skriva någon dikt, rita någon bild, krama mormor, ramla runt i någon park och pilla mig i naveln. DEN DU!




Fri vers av BitterFittan
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-25 20:36



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
haha bra!!
2012-01-18

  Lorenzolars
rolig
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

BitterFittan
BitterFittan