Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tina tina liten hällakaka


går till alla gårdar












Fri vers av AektaBlond
Läst 155 gånger
Publicerad 2011-12-25 23:07



Bookmark and Share


  cilax VIP
mysko, letar ord som fått förhinder
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond