Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har du tänkt på att


alla pratar fritt

utom Britt

hon får bara prata om ditt




Fri vers av AektaBlond
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-25 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond