Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom till oss vår midvinterängel

Kom till oss vår midvinterängel
låt oss ana gryningshopp

Låt oss inte misströsta
kom till oss vår midvinterängel

Kom med förtröstan, hopp och ljus

Kom till oss vår midvinterängel
du som bär Lucia som namn

Låt oss inte misströsta
kom till oss vår midvinterängel

för vi behöver ditt ljus - inte mörkrets krav

Kom till oss vår midvinterängel
låt oss ana gryningshopp

för vi behöver varandra - inte mera ensamhet

Låt oss inte misströsta
kom till oss vår midvinterängel

för vi behöver världens ljus

så kom till oss med glädjebudskapet -
budskapet om att han är världens ljus

kom till oss vår kära midvinterängel
du som bär Lucia som namn

kom till oss åter
i Herren Jesu namn









Fri vers av Roger L Svensson
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-26 04:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger L Svensson
Roger L Svensson