Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattigdomens frusna händer

I stjärnornas isklara sken
håller fattigdomens frusna händer andan
för långt långt borta väntar vårens barmhärtiga frälsning.




Fri vers av Roger L Svensson
Läst 522 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-09 16:50



Bookmark and Share


  Änglaögon
Sorgvackra ord som berättar så mycket.
2013-12-09

  Maria Natasja
Bra!
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Roger L Svensson
Roger L Svensson