Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisont 10/11

Förvinterregnet strilade över gatan där du gick
sakta kom skymningen och gatlyktsljuset
vackert föll dagen som var till kalla marken
- den andra söndagen i november månad -
händerna inkörda i den tunna jackans fickor
på väg mot medelålderns allra första vårkväll.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Roger L Svensson
Läst 502 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-10 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger L Svensson
Roger L Svensson