Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Evert Taube.


Möte med Frithiof Andersson

Jag möter Frithiof Andersson
det regnar på hans hatt
han ser lite dyster ut
så ja frågar: hur e dä fatt?

Inget vidare säger Frithiof
har fått korgen av Rosa min vän
så nu är jag solo och singel
och på väg mot havet igen!




Bunden vers (Rim) av Roger L Svensson
Läst 577 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-10 15:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Evert was the MAN!
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Roger L Svensson
Roger L Svensson