Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ett par händer små

Snön föll rikligt
över stadens park
där ett par händer små
borstade undan snön
som dolde Rydbergs namn.




Fri vers (Fri form) av Roger L Svensson
Läst 486 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-14 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger L Svensson
Roger L Svensson