Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24 januari 2014.


Lönehelgsfredag vid Vattenledningsdammen

Snötäckt is omgärdar
vintervattnets öppna svärta
som nästan ljudlöst speglar
de frusna trädtopparnas
inbördes vindklappssmällar.




Fri vers av Roger L Svensson
Läst 559 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-31 13:13



Bookmark and Share


  SatansSon
listigt.
2014-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Roger L Svensson
Roger L Svensson