Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flödande tankar

Flödande tankar


Flödande tankar
Strömmar genom huvudet

Vinter tankar
Som lämnar rysningar

Sommar tankar
Som värmer själen

Vår tankar
Som ger hopp

Höst tankar
Som har saltad smak

Flödande tankar
Tills havets intet välkomnar




Fri vers (Fri form) av Jakob Drakros
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-26 14:48



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fin
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros